Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

 • Quickscan eHealth rapport
  / Grad Koster

  Dit rapport beschrijft de uitkomsten van een quickscan naar het gebruik van eHealth toe-passingen door Rotterdamse zorg- en welzijns- organisaties. Het doel van deze quickscan is om de beleidsmakers van het Team Gezondheid, Participatie en Welzijn van de gemeente inzicht te geven in huidig en mogelijk toekomstig gebruik van eHealth toepassingen door deze organisaties, en de factoren die hierop van invloed zijn. De ver-kregen inzichten kunnen hen ondersteunen bij het bepalen van een inkoopstrategie die stuurt op de implementatie van zinvolle eHealth toepassingen door deze organisaties.

 • Vragen over betrokkenheid bij de leefomgeving in de Omnibusenquête 2020
  / Grad Koster

  In de Omnibusenquête 2020 (‘Rotterdammers en hun stad 2020’) zijn onder meer ook vragen opgenomen over de betrokkenheid bij de leefomgeving die van belang zijn voor de voortgang van Collegetarget 14.  In deze notitie worden de resultaten beschreven.

 • Initiatieven voor een schone stad
  / Grad Koster

  Dit onderzoek gaat over initiatieven uit de samenleving die gericht zijn op het schoonhouden van Rotterdam. Op verzoek van Stadsbeheer heeft OBI een enquête uitgezet onder initiatiefnemers en ambtenaren die bij dergelijke initiatieven betrokken zijn. Stadsbeheer gebruikt de resultaten van het onderzoek om initiatieven voor een schone stad zo goed mogelijk te kunnen stimuleren en ondersteunen.

Tweets