Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

 • Bewonersparticipatie Omnibusenquête 2023

  / Özlem Akin
  In de Omnibusenquête 2023 zijn onder andere vragen opgenomen over invloed op de plannen en de activiteiten van de gemeente, over samenwerking met de gemeente, over betrokkenheid bij de leefomgeving en over meedenken of meebeslissen over maatregelen in de leefomgeving. In de feitenkaart worden de resultaten beschreven.
 • Vrijwilligerswerk en informele hulp in Rotterdam Omnibusenquête 2023

  / Özlem Akin
  Volgens de Omnibusenquête 2023 verricht 46% van de Rotterdammers van 16 tot en met 75 jaar wel eens één of meer vormen van onbetaald werk. 32% deed wel eens aan informele hulp (los van een organisatie) en 35% verrichtte vrijwilligerswerk in georganiseerd verband. Voor een deel gaat het hier om dezelfde mensen: 20% deed zowel aan informele hulp als aan vrijwilligerswerk. Meer weten? Leest u dan de rapportage!
 • Mantelzorgers in Rotterdam Omnibusenquête 2023

  / Özlem Akin
  In 2023 is 16% van de Rotterdammers mantelzorger. Dit is hoger dan in 2021 en 2022 (beide 13%). Wilt u hier meer over weten? Leest u dan de rapportage!
 • Sportdeelname Index Rotterdam, november 2022

  / Rosita Jagernath

  Sportdeelname Index november 2022. Met extra vragen over Veilig sportklimaat, discriminatie en energietarieven.

 • Sportdeelname Index Rotterdam, april 2023

  / Rosita Jagernath
  Sportdeelname Index over de maand april 2022.
 • Bedrijven en garageparkeren

  / Özlem Akin
  In de gemeentelijke parkeergarages parkeren kortparkeerders, particuliere abonnementhouders en bedrijfsmatige abonnementhouders. Onder alle drie de groepen is onderzoek gedaan naar de klantervaring, in opdracht van afdeling Parkeren van Stadsbeheer.