Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Vrijwilligerswerk en informele hulp in Rotterdam 2021. Resultaten uit de Omnibusenquête 2021

  Rapportage over de beantwoording van de vragen uit de Omnibusenquête van 2021 over vrijwilligerswerk en informele hulp in Rotterdam. Bij de analyse van aard en omvang van deze vormen van onbetaald werk op vrijwillige basis worden ook vergelijkingen gemaakt met landelijke gegevens en gegevens uit eerdere Vrijetijdsonderzoeken. De rapportage bevat ook een analyse van de algemene persoonskenmerken van mensen die zulk onbetaald werk verrichten. Tevens wordt ingegaan op een aantal specifieke groepen zoals allochtonen, mensen zonder betaald werk, jongeren en ouderen.
 • -

  Mantelzorgers in Rotterdam 2007 - 2021

  Rapportage over de beantwoording van de vragen uit de Omnibusenquête van 2021 over mantelzorg in Rotterdam.
 • -

  Factsheet Investeren in scholing: verrijken van menselijk kapitaal of kostenpost? Een verkennend onderzoek.

  Dit factsheet vat de resultaten samen van verkennend onderzoek van OBI naar keuzes van werkgevers ten aanzien van scholing en ontwikkeling, in de context van technologische ontwikkelingen.

 • -

  Sportdeelname Index april 2021

  Sportdeelname Index april 2021. Deze maand zijn ook de gevolgen van de Corona maatregelen op sportdeelname weer gemeten.
 • -

  Sportdeelname Index november 2020

  Sportdeelname Index november 2020. Deze maand zijn ook weer de gevolgen van de Corona maatregelen op sportdeelname uitgevraagd. Tevens zijn er deze maand extra vragen voor mensen met een beperking opgenomen.
 • -

  Sportdeelname Index april 2020

  Resultaten van Rotterdamse Sportdeelname Index over de maand april 2020. Deze maand zijn ook de gevolgen van de Corona maatregelen op sportdeelname uitgevraagd.

Ouder nieuws