Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Monitor bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte 01-01-2020

  Deze monitor presenteert recente cijfers over de voorraad(mutaties), het aanbod, de opname en de duurzaamheid van bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte in Rotterdam en cijfers over het aantal vestigingen en werkgelegenheid in Rotterdam.

 • -

  Monitor woonruimtebemiddeling regio Rotterdam tabellenboek eerste helft 2019

  Monitor over de woningvraag, woningaanbod en druk op de huurmarkt specifiek voor corporatiewoningen tot de liberalisatiegrens.

 • -

  Monitor woonruimtebemiddeling regio Rotterdam 2018

  Monitor over de woningvraag, woningaanbod en druk op de huurmarkt specifiek voor corporatiewoningen tot de liberalisatiegrens.

 • -

  Feitenkaart aandachtsgroepen volkshuisvestingsbeleid Rotterdam en regio 2017

  In deze Feitenkaart wordt een kwantitatief en kwalitatief beeld geschetst van enkele aandachtsgroepen van het volkshuisvestingsbeleid in Rotterdam (inclusief gebieden en buurten) en de voormalige stadsregio.

 • -

  Feitenkaart Inkomensgegevens R'dam op gebieds- en buurtniveau 2017/2018*

  Gegevens over de inkomenssituatie in Rotterdam en de regio zijn van groot belang gezien de doelstelling om de midden‑ en hogere inkomens voor de stad te behouden en zelfs aan te trekken. Deze Feitenkaart bevat een selectie van de belangrijkste inkomensgegevens op gebieds- en buurtniveau over Rotterdam, plus die over Amsterdam, Den Haag, Utrecht en heel Nederland, uit het Integraal Inkomens- en Vermogensonderzoek 2017 van het CBS, evenals een beperkt aantal voorlopige gegevens over 2018.

 • -

  Bevolkingsmonitor januari 2020

  Op 1 januari 2020 telde Rotterdam bijna 650 duizend inwoners, dat zijn er ruim 5.500 meer dan een jaar eerder. In 2019 zijn de ontwikkelingen voortgezet van een toename van zowel het positieve buitenlands migratiesaldo als van het negatieve binnenlands migratiesaldo.

Ouder nieuws